top of page

Thaimassage

Traditioneel Thais Massage

De Thaise yogamassage is een combinatie van  yoga, massage, acupressuur en meditatie. De massage heeft niet alleen een ontspannende werking op het lichaam, maar ook op de geest. De energie gaat vrij stromen en afvalstoffen verlaten je lichaam. Deze behandeling is zonder olie.

Thaise Aromatherapie

De behandeling bestaat uit een volledige lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte, druk van de stenen, massage en de heilzame werking van de essentiële oliën.

Thaise Kruidenstempel Massage

Er wordt gemasseerd met warme basisolie waarin aangepaste etherische olie vermengd wordt. Met de kruidenstempels wordt er gemasseerd op acupunctuurpunten en meridianen. Allereerst wordt de rug gereinigd met warme compressen.Vervolgens worden rug en schouders met de warme stempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende massage van de rug met warme olie. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage.De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten en onderbenen.

Thaise Combinatie en Deep Tissue

Deep Tissue massage is een massage gericht op het verlagen van chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen.

Thaise Voetenreflex Massage

Een voetreflexmassage is een bijzondere behandeling tegen allerlei klachten. Door middel van diverse soorten massagetechnieken worden blokkades opgeheven en is uw lichaam in staat zichzelf te genezen.

Hoofd , Nek Schouder en Rug Massage 

Deze massage is speciaal voor mensen met spanning in de nek of rugklachten, die vaak hoofdpijn tot gevolg hebben. Onze massage zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in uw rug nek en hoofd. Hoofdpijnklachten zijn vaak het gevolg van aanspanning van de spieren in de rug, nel en schouders, die door middel van massage verholpen worden. Op verzoek kunnen we extra aandacht geven aan eventuele pijnlijke plekken.

bottom of page